Generasjonsgudstenesta - MØTEPLASS
Gudstjeneste for alle generasjoner og for alle sanser.
Les mer
Velkommen til Søndagsskule, Tårnagentar og Tweens i Volda Frikyrkje
Vi har egne samlingar for barn og unge når det er vanlege gudstenester.
Les mer
Velkommen til Bønnemøte
Kvar torsdag kl.21-22
Les mer
Fellesmøta 2017
Volda Kristlege Samarbeidsutval
Fellesmøta 2017
Kvar kveld kl 19.30
Dei årvisse fellesmøta i Volda startar i kveld kl 19.30 i "Storekyrkja". Eivind Arnevåg er komen for å forkynne med temaet; med blikket festa på Jesus! Arnevåg har lang tids engasjement i KFUM/KFUK i Oslo og er tidlegare fotballspelar på toppnivå. Han har og vore forkynner på fellesmøta i Volda tidlegare, så mange vil kjenne han att.
Les mer
Julekonsert med Mikael Järlestrand
11.des kl 18.00
Julekonsert med Mikael Järlestrand
Med lokalt prosjektkor
Gjenhør med en av Sveriges vakreste baryton-røster. Denne gangen besøker Mikael Järlestrand Volda Frikyrkje for å holde julekonsert i lag med pianist John Inge Leira Bjøringsøy, bassist Anders Kalvatn og "Prosjektkoret", dirigert av Hildur Sandstad Dalen. Det loves noe nytt, noe kjent og mye godt julerepertoar. En fin anledning til å høre bl a O helga natt på perfekt svensk i strålende "live"-versjon. Billetter ved inngangen. Kr.: 180,-
Les mer
Alphakurs i Frikyrkja
Oppstart 11.januar!!
Alphakurs i Frikyrkja
Det er igjen klart for Alpakurs i samarbeid med Pinsekyrkja, Den Norske Kyrkje. Kurskveldane blir i Frikyrkja på onsdagskveldane. Kanskje skal du vere med? Og kanskje har du nokon som du kan invitere med deg. I Alpha er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Alpha består av 10 ukentlige og tankevekkende samlinger.
Les mer
Impulshelg
26. og 27.nov
Impulshelg
Team frå Trondheim på besøk
Med fokus på å prise Gud og inspirere kyrkjelydar til å gi Jesus videre og utruste ein ny generasjon, reiser Impulsgjengen rundt. Vi håper å samle ungdom og ungdomsleiarar frå heile området til undervisningsseminar og celebration(lovsangsfest) på laurdagskvelden. Det vert også kafé og sosial hygge videre utover kvelden og på søndagen blir det familiegudsteneste!
Les mer
Kveldsgudsteneste
Allehelgensdag kl 20.00
Kveldsgudsteneste
med Fermate Sunnmøre
På søndag kl 20.00 får vi besøk av Iris Vartdal Klausen og Jan Løkkeborg. Dei reiser for sjelesorgsenteret Fermate Sunnmøre som kyrkjelyden vår har vore med å etablere og framleis er støttepartner for. Samtaletilbodet har vore nytta av mange både i Ålesundsregionen og på Søre-Sunnmøre dei fem åra senteret no har vore i drift. Jan vil tale på kveldsgudstenesta vår og Iris vil informere om arbeidet. Det er og anledning til å samtale med dei søndag ettermiddag om ein gjer ein avtale.
Les mer
Kyrkjelydshelg på Orreneset
Fritur 9.-11.sept
Kyrkjelydshelg på Orreneset
påmelding innan 4.sept
Vi ynskjer store, små, unge og gamle velkomne til ei innhaldsrik hausthelg på Orreneset! Dette har for mange blitt fast tradisjon på hausten, og det er alltid like kjekt! Geir Langen som er pastor i Sula Frikyrkje blir med for å undervise på laurdagen.
Les mer
Haustsemester i Volda Frikyrkje
No kjem gudstenestelivet i gang igjen for fullt. Dei tre komande søndagane er det gudsteneste i kl 11 med søndagskule kyrkjekaffi og fullt liv. Så er det kyrkjelydsweekend på Orreneset 9.-11.sept.
Les mer
VIL DU VERE KONFIRMANT I VOLDA FRIKYRKJE?
Dei som ynskjer kan konfirmerast i Frikyrkja det året dei fyller 15. Det er ikkje krav om medlemskap eller dåp.
Les mer
Gudstenester i sommarferien
Felles sommermøte
Gudstenester i sommarferien
27.juni i Pinsekyrkja kl 11.00 3.juli i Frikyrkja kl 11.00 10.juli i Pinsekyrkja kl 11.00 17.juli på Betel kl 19.00 24.juli i Frikyrkja kl 11.00 31.juli på Betel kl 19.00 7.aug i Pinsekyrkja kl 11.00 14.aug på Betel kl 19.00
Les mer
Skaparverkets dag
12.juni kl 12.00
Skaparverkets dag
Felles utegudsteneste på Bondalseidet
Dette blir ei flott familiegudsteneste med fint vêr og masse folk håper vi. Gudstenesta vil foregå ved sportskapellet på bondalseidet som ligg like forbi skitrekket. Etter gudstenesta er det gratis vegetarsuppe og trim for alle som vil med Topp Trening.
Les mer
Bibeltime om bøn
"Det er makt i de foldede hender"
Bibeltime om bøn
torsdag 28.april kl 20.00
Undervisning, samtale rundt småbord. Enkel bevertning, og kort felles bønestund til avslutning.
Les mer
Kvinnenes Internasjonale bønnedag
Kollekt til Cuba prosjekt
Kvinnenes Internasjonale bønnedag
4.mars kl 18.00
I Volda har denne bønnedagen blitt markert i ei årrekke, der organisasjonane og forsamlingane har bytta på å halde møte. I år blir møtet i Volda Frikyrkje.
Les mer
Maria Arredondo og Torstein Sødal
Konsert og Opent hus
Maria Arredondo og Torstein Sødal
12.febr kl 19.00
Dette blir ein flott konsert med to av dei vakraste stemmene i landet vårt! Etter konserten blir det ope hus med kafè og hyggeleg samvêre. Billetten til konserten kostar 250,- og kan kjøpast i døra før konserten. For reservering av billettar send epost til voldafrikyrkje@gmail.com.
Les mer
Nyttårsfeiring i Frikyrkja
Lågterskelarrangement
Nyttårsfeiring i Frikyrkja
Påmelding innan 20.des.
Etter ide frå Gutteklubben Fri vil vi i år leggje til rette for nyttårsfeiring i Frikyrkja. For alle som ikkje har lange tradisjonar og store planar for nyttårskvelden er det berre å henge seg på. Det blir planlagt litt enkle aktivitetar og alle tar med noko kake/kaffimat. Så satsar vi på sosial hygge i gledeleg felleskap utover kvelden. Kl 23.00 feirar vi ei enkel nyttårsgudsteneste før vi går ut litt ca 23.35
Les mer
Keltisk kveld
15.sept kl 20.00
Keltisk kveld
Song v/Ørsta Frikyrkjekor Foredrag om keltisk historie og trusliv v/Jan Løkkeborg Kveldsbøn Enkel servering Kollekt v/utgangen
Les mer
Temakveld
31.aug kl 20-22
Temakveld
Forfulgte kristne
Velkommen til temakveld mandag 31.08 kl 20. Vi får besøk av Olaug Lillian Bjørke fra Åpne dører som vil fortelle om deres arbeid for forfulgte kristne. Det vil bli kaffe og litt å bite i. Kollekt til Åpne dører.
Les mer