Besøk av Heidi Strømsmo 10. og 11.februar

Besøk av Heidi Strømsmo 10. og 11.februar

Laurdagen vert det seminar frå kl 11-17 inkludert ein god lunch. Ope for alle. Søndagen forkynner Heidi på gudsteneste kl 11.

Å kjenne Gud som Far gir hvile. 
Vår tid er full av krav til prestasjon, levering og effektivitet. Derfor trenger vi mer enn noen gang å oppdage vår identitet som sønner og døtre av en kjærlig, mektig Far. Gud har gitt sin Sønns Ånd i våre hjerter, og Ånden roper «Abba, Far!» (Gal 4.6) Kom og finn virkelig hvile  som en elsket sønn eller datter av vår gode Gud. Denne seminardagen gir en spesiell mulighet til å la Guds hjerte for oss som hans barn synke inn i oss til fornyelse og helbredelse. 


Heidi Strømsmo har fra ung alder hatt et hjerte for å se medmennesker komme ut i sitt fulle potensiale. Hun har gjennom mange år hatt gleden av å se gjenopprettelse og frihet i menn og kvinners liv både i inn og utland. Å erfare Guds farshjerte har hatt stor innvirkning på hennes liv, og hun sier at hun først og fremst er en elsket datter. Siden 1994 har hun vært en del av Oslo Vineyard. Hun har vært i Sør Afrika og Asia i ca. 6 år, hvor hun har jobbet på retreat/ traumesenter og vært med i en menighetsplanting i Hong Kong. Hun kom tilbake til Norge i 2008, bor i Oslo og er en av lederne i Oslo Vineyard. Hun har et brennende hjerte for å se forvandlede liv og forvandling i Norge.